Powerpool-300kg

Magneetvissen #6

Zelfs de deurtjes van een kluis zijn loodzwaar. Een passerende kunstenaar van oorsprong UK vroeg me wat of ik daarmee deed. Te zwaar om er mee te gaan zeulen. Mag ik hem hebben?
Van mij wel! Bracht ’t ding even met het fietsje naar zijn atelier en kreeg er een verse bak koffie voor, dat ging er wel in. Wist u dat er ook edelmetaal in zo’n deurtje zit? De kunstenaar zou er een snijbrander in zetten om te zien wat of er in zat en of hij dat mogelijk kon gebruiken.

Twee dagen later(filmpje komt er zó aan stond ik te magneetvissen bij het Politiebureau tot er een bootje kwam aanvaren waarvan de inhoud mij vertelde dat het verboden te magneetvissen is in Haarlem vanwege de vele blindgangers die Haarlem rijk is in haar grachten, ik zou een vette boete krijgen. Ja, maar dat moet je dan wel weten en dat lijkt het mij logisch dat de gemeente borden neerzet? In deze kreeg ik dan ook een waarschuwing, maar bij een volgende keer zou ik de haas zijn.

Toch wel vreemd dat hun collega’s N.B. schuin tegenover in het havenkantoortje zaten, zelfs met hun bootje naar een buurvrouw aan deze kant kwamen, mevrouw wees naar mij, luidde kennelijk haar beklag bij hun zonder mij te faciliteren, en ze voeren langs me heen en zeiden niks.

’t Zal toch niet komen vanwege dat ik een beetje groot ben? Rare jongens, die muggen!

Bekijk ook andere magneetvissers: AllDayMD, TIM OH DIE, Creatieve magneetvissers.


Even the doors of a safe are very heavy. A passing artist from UK origin asked me what I did with that. Too heavy to carry around. Can I have it?
I do! Brought the thing to his studio by bicycle and got a fresh cup of coffee for it, that was okay. Did you know that there is also precious metal in such a door? The artist would put a cutting torch in it to see what or if it was in there and if he could possibly use it.

Two days later. Yes, but you should know that and it seems logical to me that the municipality is putting up signs? I got a warning in this one, but next time I would be the hare.

It is strange that their colleagues sat diagonally opposite in the harbor office, even came with their boat to a neighbor on this side, madam pointed to me, apparently complained to them without facilitating me, and they passed me by and said nothing.

It won’t be because I’m a little tall, will it? Strange guys, those mosquitoes!

Also check out other magnet fishermen: The Knot Man, D.S Magnet Fishing, Thenew Magneterz.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *