2e keer Magneetvissen

Ik ben een beetje gammel, dat krijg je als je lang binnen zit, maar dat heeft niet zo lang geduurd en ik was weer fief. Die magneet van mijn vader was niet zo sterk als deze POWERPULL 300 Neodymium Magnet. Deze trekt 300 kg boven het water, alles onder water is immers 2/3e lichter vanwege de opwaartse druk van het water, en dat is waar sommige verkopers mee smokkelen door een magneet een waarde te geven wat voor geen meter klopt, de oplichters typerend ’t woord, want op lichten doen ze wel, zolang het in het water betreft, maar zodra het boven water komt, dan valt het eraf. Maar voor dat soort klaplopers hebben ze dan ook een video voor gemaakt, zeker de moeite waard om die eens te gaan bekijken. Als je op zoek bent naar een goeie degelijke magneet, dan adviseer is je eens te gaan kijken op dit adres: Magneetvissen.nl Fortika Company Ik ben zéér tevreden tot wat ik inmiddels allemaal heb gekocht bij Martin.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *